Υλικά
- Βίδες 500 γρ
- Βούτυρο ίσα να καλυφθεί το πυρέξ
- Φρυγανιά τριμμένη για πασπάλισμα
- Μοτσαρέλα 200 γρ τριμμένη
- Παρμεζάνα 200 γρ τριμμένη
- Καπνιστή γαλοπούλα 150 γρ ψιλοκομμένη
- Κρέμα γάλακτος 7 κουταλιές σούπας
Για την σάλτσα
- Ντομάτες 3 ψιλοκομμένες
- Κρεμμύδι 1 μικρό τριμμένο
- Σκόρδο 1 σκελίδα τριμμένη
- Βασιλικό 1 κουταλάκι γλυκού ψιλοκομμένο
- Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
- Αλάτι – πιπέρι
Οδηγίες
Βράζουμε τις βίδες σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους και τις στραγγίζουμε. Βράζουμε όλα τα..