Loading...
You are here:  Home  >  ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ  >  Current Article

Γαλέος σαγανάκι

    Print       Email
07f0f4d1950116643ea4a45db1bc7999galeos b
ΥΛΙΚΑ :

600 γρ. γαλέος φέτα (κομμένος σε κομματάκια 5 επί 5 εκατοστών)
150 γρ. λάδι
χυμός ενός λεμονιού
1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα

Εκτέλεση

Αλατίζουμε το ψάρι, τουλάχιστον 2 ώρες πριν και το βάζουμε σε μια μικρή ρηχή κατσαρόλα (Δηλ. ταβάς) μόλις να χωράνε σε αυτό τα…

    Print       Email
  • loading...

You might also like...

Χταπόδι φούρνου με λαχανικά

Read More →