Loading...
You are here:  Home  >  ΚΡΕΑΤΙΚΑ  >  Current Article

Γκιούλμπασι

    Print       Email
img_2041b2-web_1
Υλικά:

  • *Για 4 – 6 μερίδες
  • ½ κιλό αρνίσιο μπούτι, χωρίς κόκαλο, κομμένο σε μικρές μερίδες
  • ½ κιλό χοιρινό μπούτι, χωρίς κόκαλο, κομμένο σε μερίδες
  • ½ κιλό μοσχαρίσια σπάλα, χωρίς κόκαλο, κομμένη σε μερίδες
  • 3 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ροδέλες
  • 4 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
  • 400 γρ. καλή κεφαλογραβιέρα, κομμένη σε μικρούς κύβους
  • 2 – 3 κλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
  • 1 πιπεριά κέρατο, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
  • λίγη πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη
  • λίγη ξερή ρίγανη
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο μπολ ή σε μια λεκάνη βάζω όλα τα κομμάτια κρέατος, το κρεμμύδι, τα σκόρδα, τους κύβους τυριού, το δεντρολίβανο, τις ροδέλες πιπεριάς, την πάπρικα, τη ρίγανη, το ελαιόλαδο, αλάτι και…

    Print       Email

You might also like...

Μπριζόλες λεμονάτες φούρνου

Read More →