Loading...
You are here:  Home  >  ΣΟΥΠΕΣ  >  Current Article

Κοτόσουπα φρικασέ

    Print       Email
kotosoupa
Υλικά
  • 600 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλο, κομμένο σε κύβους 3εκ.
  • 1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε ψιλά καρέ
  • 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
  • 1 1/2 μαρούλι καλά πλυμένο και χοντροκομμένο
  • ½ μάτσο καυκαλίθρες, πλυμένες και χονδροκομμένες ή 200 γρ. σπανάκι
  • 350 γρ. πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκια
  • 1 μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο, χωρίς τα χονδρά κοτσάνια
  • 1/2 κουτ. γλυκού τσίλι σε σκόνη
  • 1 κουτ. γλυκού δυόσμος ξερός, τριμμένος
  • 40 ml φρέσκος χυμός λεμονιού
  • 60 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαδικασία

Σε μια βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κοτόπουλο για περίπου 5 – 6 λεπτά, μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Το βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και το…

    Print       Email
  • loading...

You might also like...

Φακές σούπα

Read More →