
Υλικά
- 600 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλο, κομμένο σε κύβους 3εκ.
- 1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε ψιλά καρέ
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 1 1/2 μαρούλι καλά πλυμένο και χοντροκομμένο
- ½ μάτσο καυκαλίθρες, πλυμένες και χονδροκομμένες ή 200 γρ. σπανάκι
- 350 γρ. πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκια
- 1 μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο, χωρίς τα χονδρά κοτσάνια
- 1/2 κουτ. γλυκού τσίλι σε σκόνη
- 1 κουτ. γλυκού δυόσμος ξερός, τριμμένος
- 40 ml φρέσκος χυμός λεμονιού
- 60 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
Σε μια βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κοτόπουλο για περίπου 5 – 6 λεπτά, μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Το βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και το…