Loading...
You are here:  Home  >  ΖΥΜΑΡΙΚΑ  >  Current Article

Λαζάνια με σπανάκι και σάλτσα ντομάτας

    Print       Email
recipe_main_paidiko_lazania_me_spanaki
Συστατικά
  • 1 πακέτο λαζάνια προψημένα (θα χρησιμοποιήσετε τα μισά περίπου)
  • 800 γρ. σπανάκι καθαρισμένο φρέσκο
  • 2 έτοιμες κονσέρβες σάλτσα ντομάτας (περίπου 800 γρ και οι δύο)
  • λίγο ελαιόλαδο
  • 400 γρ. φέτα μαλακή βόνιτσας ή άλλη μαλακή φέτα αλμυρή
  • 400 γρ. τυρί που λιώνει όπως κασέρι τριμμένο
  • 250 γρ. γραβιέρα Κρήτης τριμμένη
  • αλάτι/πιπέρι
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ροδέλες
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1/2μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • ελαιόλαδο για σοτάρισμα
Μέθοδος Εκτέλεσης
  • Σε μια κατσαρόλα μεγάλη σοτάρουμε το ξερό κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο.
  • Προσθέτουμε και το σκόρδο και σοτάρουμε για 2 λεπτά ακόμα.
  • Συνεχίζουμε βάζοντας στην κατσαρόλα το σπανάκι σε δόσεις και το μαραίνουμε και αυτό… ρίχνουμε και 2-3 πρέζες αλάτι για να το βοηθήσουμε. Δεν θέλουμε να βγάλει όλα τα υγρά του το..

 

Δείτε ολόκληρη την συνταγή εδώ..

 

    Print       Email

You might also like...

Τορτελίνια με σάλτσα γιαουρτιού

Read More →