Loading...
You are here:  Home  >  ΖΥΜΑΡΙΚΑ  >  Current Article

Λιγκουίνι με πέστο παντζαριού

    Print       Email
recipe_main_akis-petretzikis-linguini-me-pesto-patzariou
Συστατικά

Για τα καραμελωμένα παντζάρια

  • 400 γρ. παντζάρια βρασμένα και καθαρισμένα
  • 3 σκ. σκόρδο
  • 4 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο
  • 30 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • θυμάρι φρέσκο

Για το πέστο παντζαριού

  • 100 γρ. καρύδια
  • 500 γρ. λιγκουίνι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 400 γρ. παντζάρια
  • 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • δυόσμο
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
Μέθοδος Εκτέλεσης

Για τα καραμελωμένα παντζάρια

  • Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και μια κατσαρόλα με νερό να βράζει.
  • Κόβουμε τα παντζάρια σε κυβάκια.
  • Ρίχνουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι και…
    Print       Email

You might also like...

Τορτελίνια με σάλτσα γιαουρτιού

Read More →