Loading...
You are here:  Home  >  ΖΥΜΑΡΙΚΑ  >  Current Article

Μακαρονοσαλάτα Μεσογειακή

    Print       Email

makaronosalata-mesogiaki-chefoulis.gr_

Υλικά

  • Μακαρόνια φαρφάλες 300 γρ βρασμένα
  • Τυρί φέτα 150 γρ σε κύβους
  • Κασσέρι 150 γρ σε κύβους
  • Ελιές Καλαμών 7 τεμ
  • Ελιές πράσινες 7 τεμ
  • Ντομάτα λιαστή 3 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένη
  • Μαϊιντανός 3 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος
  • Μπούκοβο λίγο
  • Ρίγανη λίγο
  • Αλάτι – πιπέρι λίγο
  • Ελαιόλαδο 3 κουταλιές σούπας
Για το ντρέσινγκ
  • Βαλσάμικο 3 κουταλιές σούπας
  • Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι τσαγιού
  • Σκόρδο 1 σκελίδα ψιλοκομμένη
  • Αλάτι

Οδηγίες

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό και λίγο αλάτι , μόλις αρχίσει να βράζει βάζουμε τις φαρφάλες , τις βράζουμε για 8 λεπτά ανακατεύοντας ενδιάμεσα να μην κολλήσουν και μόλις βράσουν τις σουρώνουμε να στραγγίξουν. Στην κατσαρόλα που τις…

    Print       Email
  • loading...

You might also like...

Σπαγγέτι Πουτανέσκα

Read More →