Loading...
You are here:  Home  >  ΖΥΜΑΡΙΚΑ  >  Current Article

Μακαρόνια ογκρατέν

    Print       Email

Μακαρόνια-ογκρατέν

Υλικά

  • Μακαρόνια χοντρά 1 πακέτο
  • Βούτυρο 250 γρ κερκύρας
  • Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 6 κουταλιές της σούπας
  • Αυγά 4
  • Κασέρι 500 γρ τριμμένο
  • Γάλα 1 λίτρο περίπου
  • Αλάτι – πιπέρι
  • Μοσχοκάρυδο 1/2 κουταλάκι του γλυκού

Οδηγίες

Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο.Βάζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε μέχρι να αλλάξει λίγο το χρώμα του, όχι πολύ. Βάζουμε το κασέρι και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να…

    Print       Email
  • loading...

You might also like...

Φιογκάκια με σπανάκι στον φούρνο

Read More →