Loading...
You are here:  Home  >  ΓΛΥΚΑ  >  Current Article

Μαρμελάδα λεμόνι

    Print       Email

7259f5cd29bb148fa88047b6ec275343_L

ΥΛΙΚΑ

  • 18 λεμόνια ( περίπου 1800 γρ.)
  • 1580 γρ. ζάχαρη
  • 60 ml φρέσκο χυμό λεμόνι

Βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα τις μισές φέτες του λεμονιού και τις καλύπτουμε με νερό. Το νερό που θα χρησιμοποιήσουμε σε αυτή τη φάση είναι περίπου 8 φλ.τσ. Αφήνουμε τις φέτες του λεμονιού να μουλιάσουν στο νερό για ένα βράδυ.

Την επόμενη μέρα βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και βράζουμε τις φέτες του λεμονιού για 2 ώρες και ένα τέταρτο μέχρι να μαλακώσουν. Ανακατεύουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας ανα τακτά χρονικά διαστήματα.

Στραγγίζουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας σε ένα…

    Print       Email

You might also like...

Τσούρος (Churros) με σάλτσα σοκολάτας

Read More →