Loading...
You are here:  Home  >  ΓΛΥΚΑ  >  Current Article

Μαρμελάδα λεμόνι

    Print       Email

7259f5cd29bb148fa88047b6ec275343_L

ΥΛΙΚΑ

  • 18 λεμόνια ( περίπου 1800 γρ.)
  • 1580 γρ. ζάχαρη
  • 60 ml φρέσκο χυμό λεμόνι

Βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα τις μισές φέτες του λεμονιού και τις καλύπτουμε με νερό. Το νερό που θα χρησιμοποιήσουμε σε αυτή τη φάση είναι περίπου 8 φλ.τσ. Αφήνουμε τις φέτες του λεμονιού να μουλιάσουν στο νερό για ένα βράδυ.

Την επόμενη μέρα βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και βράζουμε τις φέτες του λεμονιού για 2 ώρες και ένα τέταρτο μέχρι να μαλακώσουν. Ανακατεύουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας ανα τακτά χρονικά διαστήματα.

Στραγγίζουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας σε ένα…

    Print       Email
  • loading...

You might also like...

Τσούρος (Churros) με σάλτσα σοκολάτας

Read More →