Υλικά
- Μελιτζάνες 2 τεμ τριμμένες
- Καρότα 2 τεμ τριμμένα
- Πιπεριά Φλωρίνης 1 τεμ ψιλοκομμένη
- Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο
- Αρακάς 100 γρ
- Αυγά 2 τεμ
- Μαργαρίνη 3 κουταλιές σούπας
- Γάλα 150 ml
- Μαϊντανός 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος
- Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 100 – 150 γρ
- Φέτα 200 γρ
- Κασέρι 200 γρ
- Αλάτι – πιπέρι
Οδηγίες
Καθαρίζουμε και τρίβουμε τα καρότα και τις μελιτζάνες. Τα στραγγίζουμε καλά και τα σοτάρουμε με την μαργαρίνη. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι , την πιπεριά και τον αρακά. Σοτάρουμε για άλλα 2-3 λεπτά κι αφήνουμε να κρυώσουν. Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε το…