Υλικά για 24-26 κομμάτια
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας για γλυκά και πίτες
- έξτρα παρθένο ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων
Για τη γέμιση
- 500γρ. φέτα καλαθάκι Λήμνου
- 1 κουτ. σούπας πάπρικα γλυκιά
- 4-5 κουτ. σούπας φυλλαράκια δυόσμου ψιλοκομμένα
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι
- 2 αβγά ελαφρά χτυπημένα
Εκτέλεση
- Λιώνετε τη φέτα με το πιρούνι μέσα σε ένα μπολ και προσθέτετε το γιαούρτι, τα αβγά, το δυόσμο, την πάπρικα και ανακατεύετε καλά να ενωθούν τα υλικά.
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 C. Τοποθετείτε τα..