Loading...
You are here:  Home  >  ΣΑΛΤΣΕΣ  >  Current Article

Πέστο παντζαριού

    Print       Email
recipe_main_akis-petretzikis-pesto-patzari
Συστατικά
  • 400 γρ. παντζάρια βρασμένα, καθαρισμένα (καθαρό βάρος)
  • 50 γρ. καβουρδισμένα καρύδια
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικου
  • 30 ml ελαιόλαδο
  • 1 καλή πρέζα αλάτι
  • 1 καλή πρέζα πιπέρι
  • ξύσμα από 1 λεμόνι

Για το σερβίρισμα

  • 1 ψωμί
  • 200 γρ. τυρί μοτσαρέλα
  • φρέσκα μυρωδικά
  • πέστο παντζάρι
Μέθοδος Εκτέλεσης

Για το πέστο παντζαριού

  • Ψήνουμε τα καρύδια στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 5 με 7 λεπτά ή τα καβουρδίζουμε σέ ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  • Αφού πάρουν χρώμα, αφήνουμε στην…
    Print       Email
  • loading...

You might also like...

Ντιπ ντομάτας και σκόρδου

Read More →