
Συστατικά
- 400 γρ. παντζάρια βρασμένα, καθαρισμένα (καθαρό βάρος)
- 50 γρ. καβουρδισμένα καρύδια
- 1 σκ. σκόρδο
- 2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικου
- 30 ml ελαιόλαδο
- 1 καλή πρέζα αλάτι
- 1 καλή πρέζα πιπέρι
- ξύσμα από 1 λεμόνι
Για το σερβίρισμα
- 1 ψωμί
- 200 γρ. τυρί μοτσαρέλα
- φρέσκα μυρωδικά
- πέστο παντζάρι
Μέθοδος Εκτέλεσης
Για το πέστο παντζαριού
- Ψήνουμε τα καρύδια στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 5 με 7 λεπτά ή τα καβουρδίζουμε σέ ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Αφού πάρουν χρώμα, αφήνουμε στην…