Loading...
You are here:  Home  >  ΖΥΜΑΡΙΚΑ  >  Current Article

Παπαρδέλες με σπανάκι και σάλτσα ανθότυρου

    Print       Email
img_1888b2-web_1
Υλικά:

  • Για 4 μερίδες
  • 400 γρ. παπαρδέλες
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
  • 1 φλιτζάνι λευκό γλυκό κρασί
  • 350 γρ. φρέσκο σπανάκι (ζυγισμένο καθαρισμένο), πλυμένο, καλά στεγνωμένο και χονδροκομμένο
  • 1½ φλιτζάνι ανθότυρο, κομματιασμένο με ένα πιρούνι
  • 2 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • 1 φλιτζάνι φρέσκο γάλα
  • αλάτι
  • χονδροτριμμένα ανάμεικτα πιπέρια

Εκτέλεση:

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράζω τα ζυμαρικά αλ ντέντε, τα στραγγίζω και τα διατηρώ κατά μέρος ζεστά μαζί με 1 φλιτζάνι από το..

    Print       Email

You might also like...

Τορτελίνια με σάλτσα γιαουρτιού

Read More →