Loading...
You are here:  Home  >  ΟΡΕΚΤΙΚΑ  >  Current Article

Πατάτες με μπεσαμέλ

    Print       Email

Υλικά

  • Πατάτες 5 τεμ κομμένες σε λεπτές φέτες
  • Κεφαλογραβιέρα 200 γρ τριμμένη
  • Ρεγκάτο 200 γρ τριμμένο
  • Θυμάρι 1 κουταλάκι γλυκού κοφτό
Για την μπεσαμέλ
  • Γάλα 500 γρ σε θερμοκρασία δωματίου
  • Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
  • Βούτυρο 1 κουταλιές σούπας
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κουταλιές σούπας
  • Μοσχοκάρυδο 1 πρέζα
  • Αλάτι – πιπέρι
  • Αυγό 1 τεμ

Οδηγίες

Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες μας σε λεπτές φέτες. Τις βράζουμε σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό μέχρι το σημείο που θα έχουν μαλακώσει ελαφρώς αλλά όχι να διαλύονται και τις στραγγίζουμε.

Για την μπεσαμέλ :  Ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά σε…

Δείτε ολόκληρη την συνταγή εδώ..

    Print       Email
  • loading...

You might also like...

Ραβασάκι φέτας

Read More →