Υλικά
- Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 400 γρ κοσκινισμένη
- Καλαμποκέλαιο 3/4 ποτήρι νερού
- Νωπή μαγιά ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλιά σούπας
- Νερό 1 φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό
- Αυγά 5 τεμ καλά χτυπημένα
- Βούτυρο 3 κουταλιές σούπας
- Αλάτι 1/2 κουταλιά γλυκού
- Ζάχαρη 1 κουταλιά σούπας γεμάτη
Για το σιρόπι
- Νερό 2 ποτήρια
- Ζάχαρη 1 1/2 ποτήρι νερού
- Χυμός από πορτοκάλι 1 ποτήρι νερού
- Πορτοκάλι 1 τεμ μόνο το ξύσμα
Για την σοκολάτα
- Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 250 γρ
- Γάλα 50 ml
- Μέλι 1 κουταλιά σούπας
Οδηγίες
Σε ένα γυάλινο μπολ βάζουμε το χλιαρό νερό , την μαγιά , την ζάχαρη κι ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Αφήνουμε μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο. Σε άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά με το μίξερ για 10 λεπτά πολύ καλά , προσθέτουμε το λάδι,το βούτυρο, την μαγιά που φούσκωσε, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το αλεύρι λίγο λίγο (όχι όλο μαζί). Ζυμώνουμε μέχρι να…