Loading...
You are here:  Home  >  ΚΡΕΑΤΙΚΑ  >  Current Article

Ρολά γαλοπούλας πανέ, γεμιστά με ζαμπόν και γραβιέρα

    Print       Email

img_6345b2-web_1

Υλικά:

  • Για 4 άτομα
  • 800 γρ. φιλέτο από στήθος γαλοπούλας (πωλείται συσκευασμένο στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ και στα κρεοπωλεία, αλλά και με το κιλό)
  • 2 κουτ. σούπας στραγγιστό γιαούρτι
  • 2 κουτ. σούπας μουστάρδα της αρεσκείας μας
  • 8 λεπτές φέτες ζαμπόν από βραστή ή καπνιστή γαλοπούλα, κομμένες στη μέση (συνολικά 16 κομμάτια)
  • 150 γρ. γλυκιά γραβιέρα, κομμένη σε λεπτά μπαστουνάκια
  • ½ φλιτζ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 αυγό, κατά προτίμηση βιολογικό, ελαφρώς χτυπημένο
  • 1 φλιτζ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά (θα τη βρούμε και έτοιμη, σε σακουλάκια, στα σούπερ μάρκετ)
  • ελαιόλαδο, για το άλειμμα
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

Με ένα καλό κοφτερό μαχαίρι κόβω το φιλέτο γαλοπούλας σε 16 λεπτές φέτες (αν δεν είμαστε σίγουροι για την ακρίβεια που θα τις κόψουμε, μπορούμε να ζητήσουμε από τον κρεοπώλη να τις κόψει εκείνος).
Απλώνω τις φέτες σε ένα…

    Print       Email
  • loading...

You might also like...

Κοτόπουλο Με Φασόλια Στο Φούρνο

Read More →