Υλικά
- Σαρδέλες 1 κιλό
- Φινόκιο 1 τεμ.
- Κρεμμύδι μεγάλο 1 τεμ.
- Ντομάτες ώριμες 3 τεμ.
- Σκόρδο 2 σκελίδες
- Λεμόνια 2 τεμ.
- Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
- Αλάτι-πιπέρι
- Μαϊντανός ψιλοκομμένος 1/2 ματσάκι
- Ρίγανη
Οδηγίες
Καθαρίζουμε τις σαρδέλες κόβοντας το κεφάλι και αφαιρώντας το κεντρικό κόκκαλο. Τις πλένουμε και τις βάζουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν. Από το φινόκιο αφαιρούμε τα σκληρά μέρη και το κόβουμε σε λεπτές ροδέλες, το ίδιο κάνουμε με το..