Loading...
You are here:  Home  >  ΓΛΥΚΑ  >  Current Article

Σκαλτσούνια

    Print       Email
63efdd3324df66c9965bd622cdebe06askaltsounia2
Υλικά

Για τη ζύμη:
3 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι
1 φλυτζάνι του τσαγιού αραβοσιτέλαιο
2 κουταλιές του γλυκού μέλι
2 κουταλάκια του γλυκού μπέκιν – πάουντερ
Λίγο χλιαρό νερό για το ζύμωμα.

Για τη γέμιση:
1 φλυτζάνι του τσαγιού καρυδόψιχα χονδροκοπανισμένη
½ φλυτζάνι τσαγιού σταφίδες ξανθές
½ φλυτζάνι τσαγιού μαρμελάδα πορτοκάλι ( η ότι άλλο γλυκό κουταλιού ή μαρμελάδα θέλουμε)
2 κουταλιές της σούπας μέλι
Ανθόνερο
Ζάχαρη άχνη , κανέλλα

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε τη ζύμη και την ανοίγουμε σε φύλλο μέτριο. Με το φλυτζανάκι του καφέ κόβουμε τη ζύμη σε…

    Print       Email

You might also like...

Τσούρος (Churros) με σάλτσα σοκολάτας

Read More →