
Συστατικά
- 2 κ.γ. μαγιά ξερή
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- 160 ml γάλα σε θερμοκρασία δωματίου
- 80 ml νερό σε θερμοκρασία δωματίου
- 320 γρ. αλεύρι σκληρό
- 1 κ.γ. άνθο αλατιού
- 1 κ.γ. ψιλοκομμένα φύλλα θυμάρι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο και έξτρα για άλειμμα
- 1 κ.γ. φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
Για τo σερβίρισμα
- ταχίνι
- 1 λάιμ
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγο ελαιόλαδο
- έτοιμα ψητά λαχανικά
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Βάζουμε τη ζάχαρη , τη μαγιά, το νερό και το γάλα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε να αναμειχθούν.
Αφήνουμε το μπολ στην άκρη για 5 λεπτά μέχρι το μείγμα να αρχίσει να αφρίζει. Σε ένα άλλο μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι και το αλάτι και…