Loading...
You are here:  Home  >  ΚΡΕΑΤΙΚΑ  >  Current Article

Σταμνάτο

    Print       Email

stamnato-chefoulis.gr_

Υλικά

  • Μοσχάρι σπάλα 1 1/2 (χωρίς κόκκαλο)
  • Κρεμμύδι 1 μεγάλο ψιλοκομμένο
  • Σκόρδο 2 σκελίδες
  • Κρασί 1 ποτήρι (λευκό ή ροζέ)
  • Τυρί γκούντα 200 γρ
  • Κεφαλογραβιέρα 200 γρ ( ή κεφαλοτύρι)
  • Κασσέρι 200 γρ
  • Σκληρό κίτρινο τυρί της αρεσκείας σας
  • Δάφνη 2 φύλλα
  • Μπαχάρι μερικούς κόκκους
  • Χυμό ντομάτας 1 κουτί
  • Ντοματοπολτό 1 κουταλιά σούπας γεμάτη
  • Πατάτες 2 κιλά
  • Ελαιόλαδο 1 ποτήρι για το σοτάρισμα
  • Αλάτι – πιπέρι
  • Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε μεγάλους κύβους και τις τηγανίζουμε ελαφρά στο καλαμποκέλαιο. Κόβουμε το μοσχαράκι μας σε μέτρια κομμάτια και το βάζουμε σε μια…

    Print       Email
  • loading...

You might also like...

Μελιτζάνες με κοτόπουλο και κρούστα γιαουρτιού

Read More →