Loading...
You are here:  Home  >  ΠΙΤΕΣ/ΖΥΜΕΣ  >  Current Article

Τυρόπιτα στριφτή με ανθότυρο και μυρωδικά

    Print       Email

tyropita-strifti-1edited

Υλικά για  12 κομμάτια:

1 πακέτο φύλλα κρούστας για γλυκά και πίτες

600γρ. ανθότυρο

100γρ. κεφαλογραβιέρα τριµµένη

4 κρεμμυδάκια φρέσκια ψιλοκομμένα

1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο

3 κουτ. σούπας σιµιγδάλι ψιλό

1 φλιτζανάκι του καφέ γάλα

3 αβγά

4 κουτ. σούπας δυόσµο φρέσκο ψιλοκομμένο

1 μικρό ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο

1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

λίγο σουσάµι

αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριµµένο

 Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνετε στη φωτιά ένα τηγάνι, προσθέτετε λίγο ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν.
  2. Στο μεταξύ ρίχνετε σε ένα µεγάλο µπολ το ανθότυρο και το σπάζετε µε πιρούνι χωρίς να το λιώσετε τελείως, έτσι ώστε να ξεχωρίζουν λίγο τα κοµµάτια του. Χτυπάτε τα αβγά µε το…
    Print       Email
  • loading...

You might also like...

Ρολάκια πίτσας με κοτόπουλο

Read More →