Loading...
You are here:  Home  >  ΓΛΥΚΑ  >  Current Article

Χαλβάς τύπου Φαρσάλων

    Print       Email

xalvas-tipou-farsalon-chefoulis.gr_

Υλικά

  • Νισεστέ 1 1/2 φλυζάνι του τσαγιού
  • Νερό 3 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού
  • Ζάχαρη 2 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού
  • Μαργαρίνη ή βούτυρο φυτικό 1 φλυτζάνι του τσαγιού λιωμένο
  • Λεμόνι 1 τεμ τον χυμό του
  • Αμύγδαλα απρισμένα 1 φλυτζάνι του τσαγιού
  • Κανέλα ή κρυσταλλική ζάχαρη για το πασπάλισμα

Οδηγίες

Χωρίζουμε τα αμύγδαλα στη μέση και τα καβουρδίζουμε σε ένα τηγάνι ή τα ψήνουμε στον φούρνο για 2- 3 λεπτά. Σε ένα μπολ  βάζουμε το νερό και διαλύουμε μέσα το νισεστέ. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την ζάχαρη,  3 κουταλιές νερό και…

    Print       Email
  • loading...

You might also like...

Μπισκότα καρυδιού γεμιστά με πραλίνα

Read More →