Loading...
You are here:  Home  >  ΚΡΕΑΤΙΚΑ  >  Current Article

Χοιρινές μπριζόλες μαριναρισμένες σε μείγμα από κρασί, τζίντζερ και δεντρολίβανο

    Print       Email
xoirines-mprizoles-me-ginger
Υλικά
  • 6 χοιρινές μπριζόλες, από τα πλευρά (πάχους περίπου 2 – 2,5 εκ.)
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Για τη μαρινάδα

  • 300 ml λευκό, ξηρό κρασί ξύσμα από 1 ακέρωτο λεμόνι
  • 2 κουτ. σούπας πετιμέζι
  • 1 κουτ. σούπας φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο (ή 1 κουτ. γλυκού σε σκόνη)
  • 5 κλωνάρια φρέσκο φασκόμηλο ή δεντρολίβανο (ή, αν δεν βρούμε, 1 κουτ. σούπας ξερά)
  • 2 σκελίδες σκόρδου, χοντροκομμένες
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

Μαρινάρισμα:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας σε ένα ρηχό σκεύος και βάζουμε μέσα τις μπριζόλες. Τις γυρίζουμε να βραχούν παντού. Τις καλύπτουμε με μεμβράνη και τις αφήνουμε στο…

    Print       Email
  • loading...

You might also like...

Κοτόπουλο Με Φασόλια Στο Φούρνο

Read More →