Loading...
You are here:  Home  >  ΠΙΤΕΣ/ΖΥΜΕΣ  >  Current Article

Ψωμί με παντζάρια και ξηρούς καρπούς

    Print       Email
recipe_main___________________
Συστατικά
  • 50 ml νερό χλιαρό ή 190 ml νερό χλιαρό
  • 300 γρ. πουρέ παντζαριού
  • 450-500 γρ. αλεύρι σκληρό
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. κοφτές αλάτι
  • 120 γρ. ξηροί καρποί της αρεσκείας σας, ψιλοκομμένοι
  • 1 φακελάκι ξηρή μαγιά
Μέθοδος Εκτέλεσης

 

  • Πουρέ παντζαριού μπορούμε να έχουμε με δύο τρόπους, έναν εύκολο, έναν πιο δύσκολο.
  • Για τον εύκολο παίρνουμε τα ήδη βρασμένα παντζάρια που τα βρίσκουμε στο σούπερ μαρκετ και τα κάνουμε πουρέ στο μούλτι.. Με τον τρόπο αυτό τα παντζάρια και ο πουρές τους είναι πιο υγρά οπότε τα 50 ml νερό θα είναι αρκετά για τη ζύμη μας.
  • Ο πιο δύσκολος τρόπος αφορά στο να…
    Print       Email

You might also like...

Λουκουμάδες με δύο υλικά

Read More →